Παραγγελίες - Χρόνοι Παράδοσης

Στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να βρείτε περίπου 10000 προϊόντα.
 

Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα μας σε κεντρικές κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει και ένα δέντρο υποκατηγοριών.
 

Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με λίγα μόνο click. Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «έξυπνη» αναζήτηση, που θα σας οδηγήσει κατ’ ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.
 

Το e-orthopedics.com κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε, εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του, να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου ή καλώντας στο κατάστημα άμεσα.
 

Επίσης σας συνιστούμε πριν προβείτε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να επισκεφτείτε την ενότητα όροι χρήσης, πολιτική επιστροφών και τρόποι πληρωμής και αποστολής, όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τον τρόπο αγοράς προϊόντων. Παραγγελίες μπορείτε να πραγματοποιείτε ηλεκτρονικά καθημερινά κι όλο το 24ωρο, ενώ τηλεφωικά από τις 9.00 ως τις 17.00 τις καθημερινές. Επικοινωνία με το κατάστημα μπορείτε να έχετε κατά το ωράριο λειτουργίας του, ενώ με το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα ως και τις 17.00 που λειτουργεί και δέχεται τηλεφωνικές παραγγελίες. Εναλλακτικά, λαμβάνουμε ηλεκτρονικά μηνύματα όλο το 24ωρο και το συντομότερο δυνατό επικοινωνούμε μαζί σας.
 

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Από το σημείο αυτό συνάπτεται η μεταξύ μας σύμβαση.

Το επόμενο email που θα λάβετε από εμάς είναι όταν η παραγγελία σας αποσταλεί όπου θα αναφέρεται και το tracking number της εταιρείας courier ή τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας με την οποία απεστάλη η παραγγελία σας.

Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας ενδέχεται να λάβετε μια σειρά αυτοματοποιημένων e-mail, τα οποία θα αναφέρουν τη πρόοδο της παραγγελίας. Αυτά τα μηνύματα αφορούν τα εξής βήματα:
 

Καταχώρηση παραγγελίας: Όταν η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από συνεργάτη της εταιρείας μας ο οποίος την ελέγχει ως προς την ορθότητα της.
 

Συγκέντρωση Προϊόντων: Η παραγγελία σας βρίσκεται στο στάδιο συγκέντρωσης προϊόντων στην αποθήκη μας.
 

Προϊόν Διαθέσιμο: Τα προϊόντα της παραγγελίας συλλέχθηκαν και έχουν δρομολογηθεί για αποστολή στο χώρο σας.
 

Εξοφλημένη: Η πληρωμή σας επιβεβαιώθηκε από το λογιστήριό μας.
 

Μερικώς τιμολόγηση: Κάποιο/α από τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν συλλέχθηκε και έχει μείνει ως εκκρεμότητα. Θα σας παραδοθούν τα προϊόντα τα οποία αναφέρονται στο e-mail.
 

Απεσταλμένη: Η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών , σε μεταφορική ή σας την στέλνουμε με ίδια μέσα.
 

Ακυρωμένη: Η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί μετά από δικό σας αίτημα ή αδύνατης επικοινωνίας μαζί σας για την επιβεβαίωσή της. Μετά το πέρας 5 εργάσιμων ημερών και χωρίς απόκριση σε κλήσεις ή ηλεκτρονικά μηνύματα, οι παραγγελίες ακυρώνονται από το σύστημα και τα προϊόντα αποδεσμεύονται.
 

Έτοιμη για παραλαβή/ Παρελήφθη από το κατάστημα: Το παρόν επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία έχει παραληφθεί από το κατάστημα της επιλογής σας και τα προϊόντα σας περιμένουν για παραλαβή από αυτό έως και 2 μέρες συνολικά.
 

*Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.
 

Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση. Τα προϊόντα σας παραδίδονται το ταχύτερο δυνατό και σε χρόνο που δεν υπερβαίνει τις τριάντα ημέρες από την σύναψη της σύμβασης. Εξαίρεση αποτελούν προϊόντα με Κατάσταση παράδοσης (status) Προπαραγγελίες, Αναμένεται Σύντομα και Κατόπιν παραγγελίας, για το οποία υπάρχει ξεχωριστή ενημέρωση παράδοσης.
 

*Σε περιπτώσεις καθυστέρησης παράδοσης από τον προμηθευτή ή αναίρεση του αρχικού χρόνου παράδοσης από τον ίδιο ή εμάς, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε άμεσα.

 

Χρόνοι Παράδοσης
 

Το e-orthopedics.com επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-orthopedics.com ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί τη μη διαθεσιμότητας τους.
 

Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.
 

*Οι χρονικές δεσμεύσεις επιλέγονται από τις υπηρεσίες. Η αναφορά τους σε οποιοδήποτε άλλο πεδίο δεν περιορίζει την ACS.
 

Οι παραγγελίες που τοποθετούνται Σάββατο ή Κυριακή και μετά τη 13:00 τις καθημερινές επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη.
 

Οι ώρες και ημέρες παράδοσης είναι: Για τα καταστήματά μας οι ώρες λειτουργίας τους, για τα δικά μας οχήματα Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 – 17.00, για τα courier καθημερινές 9.00-18.00, και για τις μεταφορικές (πρακτορεία κλπ) κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα.