Σχετικά με εμάς

Tο e-orthopedics.com είναι...

το εξειδικευμένο σημείο απευθείας πώλησης ιατρικών,ορθοπεδικών και προιόντων fitness  για την Ελλάδα ! Εργάζεται αδιάκοπα για να διατηρεί μία τεράστια γκάμα προιόντων, σε μεγάλες ποσότητες, ετοιμοπαράδοτα για τις δικές σας ανάγκες. Η εταιρεία ΧΙΩΤΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ διατηρεί το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-orthopedics.com , το κορυφαίο online σημείο, με δέσμευση για υπηρεσίες ποιότητας και συνδιαλλαγές βασισμένες στο αίσθημα της εμπιστοσύνης. Ακούραστα επιδιώκουμε να προσφέρουμε μια ποιοτικά ανώτερη εμπειρία αγορών, γρήγορη παράδοση και εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η υψηλή απήχηση αλλά και η κατάταξη μας στις μηχανές αναζήτησης, δείχνει έμπρακτα ότι το καταφέρνουμε!

 

Η εταιρεία ΧΙΩΤΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ διαθέτει τεράστια γκάμα ειδών υψηλής ποιότητας με αποδεδειγμένη προέλευση, από τα επίσημα κανάλια διανομής για την Ευρώπη και την Ελλάδα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και με εξαιρετική τεχνογνωσία στα είδη. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε όλα τα ιατρικά ,ορθοπεδικά και προιόντα fitness. Eπίσης, μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ για όλα τα παραπάνω. Με τεράστια ποικιλία προϊόντων και ένα e-shop ιδανικά σχεδιασμένο για τη βέλτιστη αγοραστική εμπειρία, κερδίζουμε με υπερηφάνεια την αφοσίωση τόσο του online αγοραστικού κοινού, όσο και του φυσικού. Προσφέρουμε στους πελάτες μας άπλετη πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας, ώστε η τελική απόφαση να βγαίνει αβίαστα και να αποτελεί μια  απολαυστική εμπειρία.

 

Πιστεύουμε ακράδαντα πως… η δική μας δουλειά, ουσιαστικά το μεράκι μας, ξεκινάει, από την παραγγελία του προϊόντος μέχρι και την παράδοση του στο κατώφλι σας. Για αυτό εφαρμόζουμε αυστηρή πολιτική παράδοσης μέσα σε 72 ώρες,  εγγύηση εώς και 10 χρόνων ,  και συνεχή παρακολούθηση της παραγγελίας σας (Track your order). Η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι το Α και το Ω της φιλοσοφίας μας, για αυτό η ειδικά καταρτισμένη ομάδα πωλήσεων βρίσκεται στη διάθεση σας για συμβουλές σχετικά με την επιλογή των προϊόντων αλλά και με την εγκατάστασή και λειτουργία τους, τόσο τηλεφωνικά, όσο και μέσω e-mail. Θα διαπιστώσετε, ότι οι συνεργάτες μας είναι προετοιμασμένοι  με ευρύ φάσμα γνώσεων στον τομέα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Είμαστε διαθέσιμοι τις καθημερινές από τις 08:00 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ και το Σάββατο από τις 08:30 το πρωί ως τις 15:00 το μεσημέρι. Ρωτήστε μας!

 

 

Μερικά στοιχεία…


 

Ηλεκτρονικό Κατάστημα: www.e-orthopedics.com

τηλ 2104256782 και 2104256783 από τις 08:00 ως τις 21:00 τις καθημερινές και από τις 08:30 ως τις 15:00 το Σάββατο.

Φυσικό Κατάστημα:

Παύλου Μελά 8 , 18454 Νίκαια Αττικής 

(Έναντι Πύλης Επειγόντων Περιστατικών Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας Αγ.Παντελεήμων)

 

 Καλώς Ήλθατε,

 

Η ομάδα του e-orthopedics.com